MPCD ECO® Container Desiccants

MPCD ECO®, konteyner içindeki nemi uzaklaştırarak kondensasyonu önler ve ürünlerinizi nakliye sırasında korur. %100 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş olup, ambalaj malzemelerini %27 oranında azaltır. Diğer nem gidericilere göre 2 kat daha fazla nem emme kapasitesine sahip olan MPCD ECO®, maliyetleri ve çevresel etkiyi azaltırken üstün koruma sağlar.

Ürün Detayları

Gelişmiş Kargo Koruması: MPCD ECO®, konteyner içindeki havadan agresif bir şekilde nemi uzaklaştırarak kondensasyonu (konteyner yağmuru) önler ve nakliye sırasında ürünlerin her türlü nem hasarından korunmasını sağlar.

Çevre Dostu: Dokumasız kılıf, kanca ve ana polietilen torbası %100 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir. Gelişmiş tasarımı, diğer konteyner nem gidericilere kıyasla ambalaj malzemelerinin miktarını %27 oranında azaltır.

Ekonomik: En yüksek kaliteli içeriklerle üretilen MPCD ECO®, benzer nem gidericilere göre 2 kat daha fazla nem emebilir, böylece her konteynere daha az parça kullanabilirsiniz. Bu da maliyetleri, nakliye ve depolama ücretlerini, atıkları ve çevresel etkiyi azaltırken değerli kargonuz için üstün ve uzun ömürlü nem koruması sağlar.

Mesajlaşmaya başla
Yardıma ihtiyacınız mı var?
Merhaba,
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?